• 04
  • Avgust
selidbe beograd

Mnogi roditelji susretnu se u nekom trenutku sa zahtevnim zadatkom organizovanja i dekorisanja zajedničke spavaće sobe za dvoje ili više dece. Često je teško izaći na kraj sa višestrukim zahtevima i potrebama, što zbog različitih uzrasta, polova, neretko i interesovanja, pa vam iz tog razloga predlažemo dvanaest fantastičnih ideja kako da kreirate dečiju sobu koju bi svako dete poželelo.

Bezbrižan san u "kućici na drvetu"

selidbe beograd
 
Dizajneri su mudro iskoristili ovaj objekat za igru koji deca prosto obožavaju, i osmislili neodoljiv krevet na sprat, skrovište za miran san, ali i dom za omiljene igračke.

Kreativan prostor za dva mališana

selidbe u beogradu
 
Svetla i neutralna paleta odabrana je za sobu koja pripada deci različitih polova – petogodišnjoj devojčici i trogodišnjem dečaku. Iako nisu korišćene jarke boje, soba svakako poseduje karakter. Unikatan drveni krevet na sprat najupečatljiviji je element prostorije, a poseban šarm i živost joj pružaju neobični jastuci, korpa za igračke, konjić na ljuljanje i ukrasi u obliku trouglova na zidu.

Soba za male mornare

selidbe inostranstvo
 
Uvek popularna mornarska tema savršena je za decu različitog uzrasta, a dopada se jednako i dečacima i devojčicama.

Kao u stripu

selidbe beograd
 
Svaki detalj ove zadivljujuće prostorije – od murala na zidovima i plafonu, futurističkih kreveta i osvetljenih postera, uveriće vas da se nalazite u nekom drugom, nestvarnom svetu, kreiranom samo za male superheroje.