• 21
  • Maj
selidbe beograd

Život u potkrovlju može da bude odlična ideja za prvi zajednički dom, proširenje stambenog prostora ili za miran i kreativan kutak za rad i hobi.Kao netipičan stambeni, radni ili dodatni prostor, posebno je pogodno za određene kategorije građana ili njihove potrebe, a mi vam u nastavku otkrivamo i koje.

VELUX jesenja akcija svakako je i dodatan motiv da baš sada razmislite o potkrovlju kao svojoj životnoj inspiraciji jer vas do 19. novembra očekuju i spacijalne pogodnosti. Život u potkrovlju - odlično rešenje za: 1. Mlade parove i njihov prvi zajednički dom Zbog ograničenog budžeta koji nije dovoljan za veći broj kvadrata, potkrovlje može da bude pravi izbor za mlade parove i njihov prvi zajednički dom. Potkrovlje je najčešće najpristupačnije po ceni jer je po pravilu značajno jeftinije u odnosu na druge stanove na nižim spratovima, a mladim parovima u prvim godinama zajedničkog života pruža mogućnost da svom prostoru daju lični pečat i pobegnu od monotonih i klasičnih životnih prostora u kojima često završe. Svako potkrovlje može da bude samo vaše, autentično. Romantična mansarda za "svijanje gnezda" sa pogledom na noćno nebo, zvezde i "usnuli" grad, mesto je u kojem će svaki par s radošću graditi temelje svoje ljubavne priče.

selidbe beograd

2. Porodicu koja se širi Dođu i ti trenuci radosti kada vam vaš postojeći dom postane "tesan" jer novi mlađi članovi porodice postanu njegovi stanari. Tada često razmišljamo o kupovini većeg stana ili kuće. Međutim, proširenje stambenog prostora na neiskorišćeno potkrovlje ili tavan može da bude mnogo ekonomičniji izbor. Potkrovlja mogu da budu idealna mesta za dečje sobe jer kosine i prostor ispod njih za decu ne predstavljaju izazov kao za odrasle. Naprotiv, potkrovlja mogu da budu njihov svet iz bajki u kojem će provesti svoje srećno detinjstvo.

selidbe beograd

3. One kojima je potreban miran kutak za rad i hobi Potkrovlje je često izolovano mesto na vrhu zgrade ili kuće koje pruža mir i podstiče koncentraciju. Tada vaš puni radni potencijal može da dođe do izražaja. Sama pozicija potkrovlja – na vrhu, ima i svoju motivacionu stranu. Takođe, podstiče kreativnost i budi inspiraciju, jer svako potkrovlje je posebno i svoje, pravo umetničko delo. Sa dovoljno svetlosti i svežeg vazduha, potkrovlje je mesto koje možete urediti tako da ima vaš lični pečat, ali može vas i pokrenuti da sa tog mesta ostavite kreativni pečat na svoju okolinu stvarajući u njemu svoja remek-dela i važne poduhvate. SELIDBE BEOGRAD

selidbe beograd