Selidbe stanova i stambenog prostora

Selidbe stanova su najčesce selidbe u Beogradu. Nikakav problem za nas nije nepremostiv kada je u pitanju selidba stana i stambenog prostora. Nepostojanje liftova, uski hodnici, nedostupne prostorije, sve je to deo našeg iskustva i mi smo pronašli načine da to prevaziđemo.

selidbe beograd

Naše iskustvo kod selidbe stanova je veliko i ne postoji prepreka koju mi ne možemo da savladamo. Sve to obavljaju brzi, pažljivi i spretni ljudi, uz iskusne vozače koji upravljaju našim najnovijinm tipovima kombi vozila i kamiona različitih gabarita i nosivosti. Vaše stvari, uključujuci i antikvitete, lomljive predmete, instrumente i druge osetljive predmete, preselićemo na najpažljiviji način. Svesni smo da je svaka stvar u stambenom prostoru vezana za uspomene i da mnoge za vas imaju neprocenjivu vrednost. Zato se prema njima ophodimo sa izuzetnom pažnjom. Neretko stvari nose dah nekoliko generacija i mi se trudimo da sve to prenesemo sa jedne lokacije na drugu.

Selidbe stanova Beograd – Selidbe Stambenog Prostora

Vaše prodične stvari preselićemo iz jednog stambenog prostora u drugi (kombijem ili kamionom) na vaše veliko zadovoljstvo. Ukoliko želite, za selidbe stanova će naši radnici sve demontirati, zapakovati (u izuzetno kvalitetne kutije), transportovati i opet raspakovati i montirati na novoj adresi. Ne morate brinuti za vaše stvari jer su one na bezbednom i klimatizovanom mestu. Kada vaš stan bude sređen i ponovo useljiv, možete nas kontaktirati dan ranije da vaše stvari utovarimo u naša vozila i da ih transportujemo do vašeg novog renoviranog stana. Vršimo selidbe stanova od vrata do vrata i kada su medjunarodne selidbe u pitanju.