Kombi prevoz inostranstvo

Treba vam kombi prevoz u inostranstvo? Ne gledajte dalje, na pravom ste mestu. Kombi prevoz inostranstvo i kombi prevoz Beograd radimo svakog dana, po najpovoljnijim cenama. Mi vozimo našim kombijima u sve zemlje inostranstva: Hrvatska, Crna Gora, Nemačka, Austrija, Madjarska, Rumunija, Slovenija, Italija, Francuska, Belgija, Švedska, Poljska.

Kombi prevoz inostranstvo

Više od 50% prevoza kombijem vršimo u inostranstvo. Bez obzira na vašu lokaciju, samo nam navedite gde je potrebno da dodjemo ili odakle da vas pokupimo i mi ćemo doći našim profesionalnim kombijima. Imamo najnovije modele Mercedes Sprinter kombija u našoj ponudi kako bi vi ili vaše stvari bili prevezeni što profesionalnije i udobnije.

Tim naših stučnjaka će doći na vašu lokaciju i pomoći pri prevozu ili selidbi u inostranstvo, sa kompletnom carinskom procedurom i pakovanjem stvari.

Pozovite nas na: 062 242 282

kombi prevoz inostranstvo

Potreban Vam je kombi prevoz u inostranstvo, poseta određenim gradovima Evrope, poseta međunarodnim sajmovima, regionalnim skupovima ili događajima, koncertima, šoping tura, individualan izlet manjih grupa, dovoljno je da nam se obratite za profesionalnu uslugu prevoza putnika i informaciju više.

Našim putničkim vozilima (kombi, minivan, karavan) upravljaju profesionalni vozači sa višegodišnjim vozačkim iskustvom na putevima Srbije i Evrope što je garancija za sigurnu, bezbednu i udobnu vožnju. Ovo je važan uslov uopšte za prevoz putnika a posebno na dužim putovanjima u inostranstvo.

Od dodatnih usluga za kombi prevoz nudimo:

Selidbe Beograd i Srbija - Najpovoljnije cene za selidbe i kombi prevoz. Za cene selidbe pozovite 062 242 282 ili posetite našu kontakt stranicu.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *