Kutije za selidbe

Kartonske kutije za selidbe od kvalitetne troslojne i petoslojne valovite lepenke.

Jedan od najboljih saveta za brzu i laku selidbu je da koristite nove kartonske kutije za selidbe visokog kvaliteta. Baš zbog razlike u kvalitetu kutija koje se kod nas proizvode, naša agencija je uvela prodaju i besplatnu dostavu kvalitetnih troslojnih i petoslojnih kartonskih kutija. U ovim kutijama vaše stvari će biti bezbedne tokom transporta u svim vremenskim uslovima. Različiti gabariti kutija omogućiće vam da spakujete različite stvari na siguran način.

kartonske kutije za selidbe

Zbog veće nosivosti i debljine ove kutije su izdržljivije.
Olakšajte sebi selidbu, ne dozvolite da se vaše stvari uprljaju ili oštete naručite nove kartonske kutije a mi ćemo vam besplatno doneti na željenu adresu. Takođe vršimo i uslugu pakovanja. Umesto vas možemo zapakovati sve vaše stvari ili celokupan inventar firme.

Potrebna Vam je usluga transporta ili kompletne selidbe sa radnicima za utovar i istovar? Posetite: Kombi prevoz Beograd

Ponuda kutije za selidbe

U našoj ponudi možete naći kvalitetne kartonske kutije za selidbe koje su namenjene za selidbu teških stvari (knjiga, registratora, servisa, itd.) One su petoslojne, dimenzija 60x40x40, nosivosti do 40kg.

Kutije (petoslojne) 60x40x40cm za težine 40kg i više.
Dostava kutija je besplatna.

Na jednostavan i brz način kod nas možete kupiti gotove kartonske kutije visokog kvaliteta po Euro Pack Standard kvalitetu izrade i dimenzijama. Naše kartonske kutije su najčešće korišćena kartonska ambalaža u Evropi. Odlike: Izrada od najkvalitetnijeg kartona, korišćenje najboljih lepkova pri izradi, izdržljivost za višektratnu upotrebu i što je najvažnije dimenzije koje omogućavaju lako manevrisanje u toku transporta i skladištenja. Prodajemo isključivo nove kutije od kartona domaće proizvodnje.

Selidbe Beograd i Srbija - Najpovoljnije cene za selidbe i kombi prevoz. Za cene selidbe pozovite 062 242 282 ili posetite našu kontakt stranicu.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *