Selidbe Stari Grad

Selidbe Stari grad vršimo za vas brzo, efikasno i jeftino! Kao jedna od centralnih gradskih opština Stari grad je uvek poželjno mesto za život i posao. Stoga su selidbe česte kako za privatna lica tako i za firme. Jedna od većih prednosti Starog grada kada su selidbe u pitanju je ta što ova opština zauzima centralne gradske ulice do kojih se lako dolazi.

Ako vi niste na raspolaganju, zbog drugih privatnih i poslovnih obaveza, da ispratite tok selidbe, dajemo vam opciju „ključ u ruke“. To za vas znači da će selidba biti obavljena a da vi pri tom nećete uopšte morati da dočekate ili ispratite naše ekipe koje će obaviti utovar i istovar stvari.

Mnoge zgrade na Starom gradu ne poseduju liftove te vas muči kako da sav onaj kabasti nameštaj izbacite napolje, odnosno unesete u stan, kuću ili kancelariju. Mi smo tu eksperti! Uz pomoć specijalnih užadi možemo da iznesemo, odnosno unesemo trosede, dvosede, velike stolove i ormane, TA peći, veš mašine, kopir parate i druge teške i velike stvari.

Selidbe Stari grad: Proces selidbe

Na raspolaganju vam je kamionski i kombi prevoz, a za manje selidbe tu je i prevoz pikapom. Kada je teret baš veliki možemo iznajmiti kranove i dizalice za vas i obaviti posao. Imamo odličnu i uigranu ekipu radnika i vozača.

Za nas nema prepreka ni kada su vremenski uslovi u pitanju, a naše radno vreme zavisi od vas. Dakle, mi smo vam na raspolaganju 24 sata svakog dana u nedelji. Dolazimo na vašu adresu i prevozimo stvari na željenu adresu! Tu smo za demontažu i montažu nameštaja i kancelarijske opreme i do sada smo radili sa mnogim velikim firmama, bankama i bibliotekama.

Koristeći naše mnogo puta primenjivane tehnike upravljanja projektom naše iskusno, posvećeno i dobro upravljanje resursima preko osoblja će vam dostaviti sve na vaše veliko zadovoljstvo. Pozovite nas još danas i uverite se sami u sjajan kvalitet i povoljnu cenu! Firmama nudimo i posebne pogodnosti pri plaćanju. Možete izvršiti svoje uplate preko računa ili kešom.

Za nas je najvažnije da budete zadovoljni pruženom uslugom i zato ćemo učiniti sve da tu uslugu i dobijete. Naš princip poslovanja je veoma transparentan te ćete u svakom trenutku znati šta se dešava. Takođe, nemamo nikakvih skrivenih troškova niti taksi koje bismo vam dodatno naplatili, te je cena koju vam damo na startu ono što na kraju i plaćate.

Ako su vam potrebne selidbe Stari grad, selidbe Dorćol ili selidbe Zeleni venac, pozovite nas odmah – 062 242 282!

Nudimo još i:

Selidbe Beograd i Srbija - Najpovoljnije cene za selidbe i kombi prevoz. Za cene selidbe pozovite 062 242 282 ili posetite našu kontakt stranicu.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *