Jeftine selidbe Beograd

Radimo jeftine selidbe Beograd 24 sata dnevno u III smene. Naše ekipe su Vam na raspolaganju 365 dana u godini po svim vremenskim situacijama i uslovima. Pružamo kompletnu uslugu jeftine selidbe Beograd na najvišem nivou ljudskosti, profesionalnosti i stručnosti. U voznom parku raspolažemo sa pikapom i tri kombi vozila za kombi selidbe i kombi prevoz. Imamo tri kamiona i to nosivosti do 3,5 tona, 5 tona i 10 tona. Kako bi vaše stvari bile bezbedne prilikom selidbe koristimo specijalnu opremu za zaštitu, opremu za prenos teškog i specifičnog tereta. Materijal za zaštitu stvari: pvc folija, streč folija, sunđerasto gumirana folija, višeslojne kartonske kutije različitih dimenzija. U svakom timu imamo profesionalnog stolara čiji je zadatak demontaža i montaža nameštaja svih vrsta (stilskog nameštaja, plakara, američkih plakara, ugradnih kuhinja, bračnih, ugaonih i dečijih kreveta i svog ostalog pločastog nameštaja.

jeftine selidbe beograd

Usluge selidbe organizujemo u dogovoru sa Vama i u terminu koji najviše vama odgovara. Za međunarodne selidbe završavamo kompletnu papirologiju.

Odobravamo posebne popuste za mlade bračne parove i useljenje u novi satan. Ne naplaćujemo lepljivu traku, kartonske kutije naplaćaujemo po nabavnoj ceni. Za selidbe u Crnu Goru i Bosnu sav potrošni materijal je besplatan.

Jeftine selidbe Beograd: Naš tim

Naše timove za selidbe čine pouzdani, pozitivni, ozbiljni porodični ljudi koji su profesionalno osposobljeni, sa dugogodišnjim iskistvom, uigrani tim koji je preselio mnoge poznate ličnosti i firme. Što znači da smo u situaciji da vašu selidbu bilo kog tipa stambene, poslovne, selidbu vikendice, kuće, apartmana, ili je u pitanju specijalni teret, razne mašine, pijanina i klavira svih vrsta, sefova, kasa, pica peći, TA peći, rashladnih vitrina preselimo stručno u najbržem vremenskom roku i po najpovoljnijoj ceni selidbe.

Naša vozila, ljudstvo, oprema i materijal potrebni za selidbu uvek su u pripravnosti i i spremni da vas preselimo i to po ceni koja neće ugroziti vaš budžet.

Jeftine selidbe Beograd: Usluge

  • Besplatna procena selidbe
  • Besplatni saveti i konsalting (kako da spakujete stvari)
  • Selidba poslovnog prostora, selidba firme
  • Selidba stanova, vikendice, kuće
  • Najpovoljnije selidbe u Beogradu
  • Selidbe specijalnih tereta (mašina, klavira, kasa, rashladnih vitrina, TA peći, pica peći)
  • Odvoz nepotrebnih stvari i starog namestaja
  • Demonataža i montaža nameštaja, ugradnih kuhinja, svih vrsta plakara
  • Utovar i istovar robe
  • Prevoz kombijem i kamionom

Pozovite nas na 062 242 282 i uverite se da sve gore nabrojano nije prazna priča, već da su selidbe sa nama najjeftinije.

Selidbe Beograd i Srbija - Najpovoljnije cene za selidbe i kombi prevoz. Za cene selidbe pozovite 062 242 282 ili posetite našu kontakt stranicu.

No Responses

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *