Kombi Selidbe, Prevoz Robe i selidba Kombijem

kombi selidbeKombi selidbe u Beogradu kao i selidba kombijem u drugim gradovima Srbije najbolje je rešenje za transport robe manjeg gabarita, pre svega zbog nedostatka parkinga, zabrane kretanja kamionima, kao i uskih i jednosmernih ulica u gradu.

Uspešno organizujemo selidbe stambenog prostora, kao i selidbe za firme prilikom kojih obezbeđujemo posebne kutije za pakovanje, pa je mogućnost oštećenja ili gubljenja bitne dokumentacije tokom selidbe veoma mala.

Ako imate veliku količinu stvari koje Vam nisu potrebne, pozovite našu ekipu, jer je odvoz nepotrebnih stvari takođe jedna od usluga koju Vam možemo ponuditi.

Pored usluga prevoza, možemo Vam pomoći u poslovima kao što su: pakovanje stvari za selidbu, utovar, istovar i zaštita od oštećenja. Profesionalci u našem timu godinama obavljaju ove poslove, pa im danas montaža i demontaža nameštaja ne predstavljaju problem i to mogu odraditi brzo i lako.

Potrebno je da nas kontaktirate nekoliko dana ranije kako bismo utvrdili lokaciju, relaciju, količinu robe i način prevoza. Upravo ovi faktori utiču i na formiranje cene i načina transporta i selidbe.

Za selidbe i transport van granica pogledajte našu stranicu Medjunarodne selidbe.