Selidbe Beograd cena

selidbe beograd cenaSelidbe Beograd Cena

Cene se odnose na selidbe u gradu i okvirne su, a najviše zavise od količine stvari koja se seli, mnogo više od kvadrature stambenog ili poslovnog prostora iz kojeg se iseljavate. Ostali faktori koji utiču na selidbe Beograd cena su: više utovarnih i/ili istovarnih mesta u toku selidbe, prilaz vozila na utovaru i istovaru, visoka spratnost bez lifta, potreban broj radnika, ako se seli specijalni teret (klaviri, sefovi, TA peći itd.) i ostale dodatne usluge (demontaža /montaža, pakovanje i zaštita stvari …). Iskoristite mogućnost besplatne procene troškova selidbe koju Vam nudimo i naš radnik će sa Vama proći kroz sve stavke preseljenja, tako da ćete Vi unapred znati koliko će selidba u Beogradu trajati i koliko će Vas koštati.

Najpovoljnije cene selidbe u Beogradu. Pozovite nas za besplatnu procenu selidbe na 062 242 282

Pored standardnih usluga selidbe obezbedili smo za vas i niz pratećih usluga kao što su besplatan odvoz nepotrebnih stvari na deponiju. Kartonske kutije i ambalažu za zaštitu stvari dajemo po nabavnim cenama. Kombi prevoz organizujemo već od 999 dinara po gradu. Postanite naš partner i uverite se da je naša usluga najbolja u gradu.

Više informacija na stranici: Cene selidbe

Selidbe Beograd i Srbija - Najpovoljnije cene za selidbe i kombi prevoz. Za cene selidbe pozovite 062 242 282 ili posetite našu kontakt stranicu.

No Responses

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *